Liity Lahden Ratsastajiin - ja pääset nauttimaan jäseneduista

Joko olet liittynyt Lahden Ratsastajiin …

MITÄ ILOA ON KUULUA SEURAAN?

Lahden Ratsastajat ry järjestää useita tapahtumia ja kilpailuja jälleen vuonna 2017.  Seuran jäsenenä pääset mukaan hauskaan porukkaan ja saat monenlaisia etuja, kuten alennuksia seuran järjestämistä koulutuksista ja retkistä. Perheen pienimmät voivat osallistua maksutta ponikerhoon- niin ja mikä parasta :)  -saat jäsen-alennusta ratsastustunneista-    
Hienoa, eikö totta !

Kun liityt Lahden Ratsastajien jäseneksi, olet samalla Suomen Ratsastajainliiton jäsen ja saat myös SRL:n tarjoamat jäsenedut. Jäsenenä sinulla on lisäksi mahdollisuus osallistua SRL:n Hämeen aluejaoston ja Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun toimintaan.

Seniori- ja juniorijäsenet ovat täysjäseniä. He voivat kilpailla kansallisella ja aluetasolla, jos lunastavat kilpailuluvan. He voivat hankkia myös SRL:n toimihenkilölisenssin. Lisäksi he saavat tapaturmavakuutuksen ja Hippos-lehden ja muita SRL:n tarjoamia etuja. Lisätietoja www.ratsastus.fi ->ratsastus -> liity jäseneksi-> jäsenedut  Perhejäsen asuu samassa taloudessa täysjäsenen kanssa. Perhejäsen saa muuten samat edut kuin täysjäsen, mutta ei voi anoa kansallista kilpailulupaa, ei voi hankkia toimihenkilölisenssiä eikä saa Hippos-lehteä.

JÄSENMAKSUT 2019
*    seniorit: 69 euroa
*    juniorit: 62 euroa
*    perhejäsenet seniorit: 40,50 euroa
*    perhejäsenet juniorit: 39,50 euroa
*    LR:n kannatusjäsen 25 euroa (ei sisällä SRL:n jäsenmaksua eikä heidän etuuksia)

*** Täysjäsen (saa kaikki jäsenedut, kilpailuoikeus)
***  Perhejäsen (ei saa Hippos-lehteä, ei myönnetä kansallista kilpailulupaa eikä toimihenkilöoikeuksia),
       täytyy asua samassa taloudessa ns. täysjäsenen kanssa

Jäsensihteeri Anna Muikku         jasensihteeri@lahdenratsastajat.fi

Lisää:

Lahden Ratsastajat ry