Suomen Pienhevosten este-ja kouluratsastus Cup 2015

Kilpailusäännöt ja ohjeet

SUOMENPIENHEVOSTEN ESTE- JA KOULURATSASTUS CUP-KILPAILU

Suomenpienhevosyhdistys järjestää vuosittain yhteistyössä paikallisten ratsastusseurojen ja -koulujen kanssa este- ja kouluratsastusluokkia, joissa kilpaillaan cup-pisteistä, joita eniten saaneet pääsevät valtakunnalliseen finaaliin molemmissa lajeissa.

 

Kilpailuluokat ovat tasoltaan helppoja, kouluratsastuksessa helppo C ja esteratsastuksessa 50/60cm, finaalissa helppo C/B ja 60/70cm.

 

 Hevonen voi osallistua sekä koulu- että esteluokkiin. Pisteet ovat hevoskohtaisia. Koska luokat ovat avoimia kaikille, tulee ilmoittautuessa mainita osallistuuko pienhevoscupiin.

 

 Pisteitä hevoset saavat seuraavasti, paras pienhevonen 10 pistettä, toiseksi paras 7 pistettä, kolmanneksi paras 5 pistettä, neljänneksi paras 3 pistettä ja viidenneksi paras yhden pisteen.

 

 Cuposakilpailuissa kolme parasta pienhevosta palkitaan ruusukkein/ esinepalkinnoin ja finaalissa rahapalkinto kolmelle parhaalle kummassakin lajissa, lopuille sijoittuneille esinepalkinnot.

 

 Järjestävä seura/talli vastaa luokkien järjestämisestä ja saa lähtömaksut luokista, Suomenpienhevosyhdistys tarjoaa parhaiden pienhevosten ruusukkeet,/esinepalkinnot ja finaalin palkinnot.

 

 Lisätietoja

Lia Merimaa

 040 – 5955 988

lia@ponitaivas.fi