Ohjeita ratsastuskoulun hevosella ja ponilla kilpaileville

OHJEITA Takkulan Ratsastuskoulun
hevosilla ja poneilla kisaajille

Jokainen,  joka ratsastaa säännöllisesti Takkulan ratsastuskoulussa - on taitojensa, kykyjensä ja halunsa mukaan mahdollisuus osallistua sekä ratsastuskoulun että seuran järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin sopimuksen mukaan.

Ratsastuskoulu järjestää koulutustilaisuuksia kilpailuihin tähtääville ratsastajille -
Näihin osallistuminen on pakollista jos mieli eteenpäin ....

Harjoitus-ja Tallikilpailut ovat sitten "ensimmäinen etappi" - näihin kilpailuihin on osallistuttava, jos haluaa eteenpäin....näiden kilpailujen kautta edetään seura-, sekä  aluetasolle ja sieltä edelleen kansallisiin kilpailuihin.

 Sinä, joka haluat osallistua johonkin kilpailuun tai tapahtumaan

  • Sovi Anun  kanssa etukäteen, mihin kilpailuun tai tapahtumaan haluaisit osallistua.
  • Ennen kuin laitat nimesi listaan, varmista myös kotoa, että Sinulla on lupa ja mahdollisuus osallistua tapahtumaan ko. päivänä.  Kilpailumaksut ja hevosten vuokra on hyvä tarkistaa myös ennen jokaista kilpailua.
  • Hevonen/poni, jolla osallistut tapahtumaan, on Sinun vastuullasi tapahtuman/kilpailun ajan! Se tarkoittaa sitä, että huolehdit siitä, että olet ajoissa kävelemässä/verryttelemässä sitä, ja jos/kun olet esim. tutustumassa rataan- Sinulla on luotettava apulainen/hoitaja, joka taluttaa hevosta. Sinä itse huolehdit, että ratsulla on säähän sopivat loimet tai filtit päällään!
  • Sinä huolehdit se myös takaisin talliin- karsinaan saakka. Tarkista, että polle on kaikin puolin kunnossa,  jos aihetta epäillä jotain, kerro siitä heti Anulle tai tallihenkilökunnalle.
  • Jos päätät muuttaa suunnitelmiasi, etkä osallistukkaan esim. toiseen luokkaan, on Sinun henkilökohtaisesti kerrottava se Anulle ja myöskin kilpailukansliaan /tuomaritorniin!
  • Kanslian ei tarvitse palauttaa kilpailumaksua tai hevosen vuokraa, jos peruutusta ei suoriteta asianmukaisesti.
  • Huolehdit itse, että hevosen varusteet, huovat ja loimet ovat takaisin omilla paikoillaan !

Siispä … näillä eväillä … kohti uusia haasteita… ja onnea matkaan !   T: Anu